Hvordan lage et penalhus / Upcycle pencil cases

redesignI dag har jeg sydd et par penalhus for mine Poscapenner og malt på dem.   Jeg er ganske gira på denne nye måten å male og tegne på vesker. Selv om det ligner på hva jeg har gjort før så er matreialet lettere å jobbe med. Man kan bruke vanlig akrylmaling men det kan komme til å flasse av om man maler på skinn.

Akryl er av plast og skinn er fett pga. oljen i huden. Regelen for å male er altid “plast på plast og fett på fett”. (men man kan male oljemaling på akrylmaling)

magny Tjelta

Jeg har oppdaget en bra maling er for skinn som jeg har bestilt i fra USA. Butikken har en veldig gode priser slik at det var greit å bestille fra dem. Til malingen er viktig bruke avfetning, som du skal bruker før du begynner å male.

DiY

Her får du kjøpt malingen og avfetting: Dharma Trading co Til å tegne bruker jeg posca. Gullmalingen jeg bruker er “Pallet”  de får du på kjøpt på Pandro. Ønsker du å å ha tynne sorte streker anbefaler jeg en penn som jeg har brukt i minst 15 år:  “PILOT super color marker ultra fine pen” den du får i mange bokhandlere. Pilot pennen gir en fin tynn strek, er lysekte og du kan tegne på mange forskjellige materialer.

 

Jeg har brukt gamle skinnklær til å lage disse veskene, jeg har ikke brukt noe mønster for det er bare å klippe en firkant etter en glidelås i ønsket størrelse. Dekoreringen har jeg gjort både før og etter jeg sydde penalhust sammen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s